Persbericht: Bewonersactie tegen vastrecht Vitens

Afgelopen week is wederom een kleine groep vrijwilligers van deur naar deur gegaan met een vervolg protest brief gericht aan Vitens en ruim 151 huishoudens tekende de 2e brief tegen het hoge vastrecht dat ze betalen voor aardwarmte. Al ruim twee jaar levert Vitens geen aardwarmte meer aan de bewoners, in plaats daarvan worden de huizen warm gehouden middels een diesel gestookte ketel. Afgelopen zomer deed de koeling het ook al niet meer. Er wordt dus niet meer geleverd waarvoor de bewoners nu al jaren betalen.

De spontane bewonersactie werd door enkele bewoners georganiseerd en was een groot succes, en de bewoners denken zeker niet aan opgeven “Samen Staan We Sterk”…

Bijlage: Verstuurde brief van de bewoners aan Vitens.

[gview file=”https://deteuge2.nl/wordpress/wp-content/uploads/20121012-PERSVERKLARING.pdf”]