Oproep: Kom allemaal, naar het vervolg forum over ons, WKO de Teuge

Belangenvereniging De Teuge (logo)Beste bewoners van de Teuge,

Wij roepen alle bewoners van de Teuge op om aankomende maandag 11 februari 2013 van 19:00-20:00 uur weer naar het gemeentehuis te komen voor het vervolg op het forum van 28 januari. Op 28 januari hebben een aantal van de wijkbewoners ingesproken, de raad had zoveel vragen voor het college dat het forum niet afgerond werd, maar aanstaande maandag een vervolg zal krijgen. Dus kom allemaal.

De brief van Vitens van afgelopen zaterdag laat opnieuw zien dat we te maken hebben met een monopolist, die de goedkoopste oplossing aan de bewoners wil bieden. Op TV Gelderland sprak de woordvoerder over het feit dat ze niet de enige verantwoordelijke zijn, de gemeente Zutphen wijst echter voor 100% naar de Vitens. En ondertussen blijven wij wachten op de oplossing. Vitens koerst regelrecht op een rechtsgang, terwijl Vitens de partij was die ons een snelle oplossing beloofde samen met de gemeente Zutphen.

Daarom roepen we jullie allemaal op om maandag naar het stadhuis te komen. Laat zien dat u het belangrijk vindt dat de gemeente Zutphen haar bewoners recht moet doen en moet steunen in deze jaren voortslepend proces.

 

Onderwerp: Openbaar forum over de problemen met WKO de Teuge
Locatie: Raadszaal
Datum: maandag 11 februari 2013
Tijdstip: 19:00-20:00 uur

Zoals gebruikelijk, verzamelen we bij  ’t Kanon om 18:30 uur.
(Mail even naar info@deteuge2.nl om te laten weten dat je meegaat. Samen fietsen we dan naar de binnenstad.) 

Wij hopen op een ZEER GROTE opkomst, dus kom samen staan we sterk.