Info Klankbordoverleg van 3 oktober.

Beste leden van de Belangenvereniging,

Gisteren (3 oktober) heeft er weer een klankbordbijeenkomst plaats gevonden op het gemeentehuis. Nu is er eens een keer wat positiefs te melden in dit moeizame proces.

Stuurgroep de Teuge (Vitens) heeft toegezegd alle nota’s (die naar aanleiding van de schade die veroorzaakt werd aan de warmtepompen als gevolg van het spoelen van de bodembronnen met het middel Lubron ) uit het ontzorgingsfonds te gaan betalen. Dit zijn de nota’s van de installateurs die door ons bij jullie zijn opgevraagd en wij daarna bij de Stuurgroep de Teuge hebben ingediend (een bedrag van circa € 22.000,00).

Dit houdt in dat de openstaande nota’s van bewoners worden voldaan aan de installateurs en de door de bewoners reeds voldane nota’s worden vergoed aan de bewoners. Dit is in het bijzonder erg fijn voor de bewoners die nog steeds (soms hoge) openstaande nota’s bij de installateurs hebben. Dit zal voor hen echt een hele bevrijding zijn.

Momenteel wordt er erg hard gewerkt aan een nieuwsbrief om jullie verder te informeren. Er zijn namelijk nog meer (positieve) ontwikkelingen te melden. Nog even geduld alstublieft, meer nieuws volgt snel.

Met vriendelijk groet,

Voorzitter van Belangenvereniging de Teuge
Paul van Eykel