Bestuur staat afwijzend tegenover nieuw onderzoek

Beste leden van de Belangenvereniging,
Afgelopen vrijdagmiddag heeft het Bestuur overleg gehad met RWV Advocaten over de recente ontwikkelingen. Vitens en de Gemeente Zutphen willen opnieuw onderzoek instellen naar de mogelijkheden voor een collectieve warmtevoorziening. Het bestuur heeft besloten niet akkoord te gaan met een nieuw onderzoek. In overleg met RWV hebben wij een brief opgesteld met onze argumenten om een nieuw onderzoek af te wijzen. Deze week wordt de afwijzing verstuurd naar Vitens en de Gemeente Zutphen. Na verzending wordt de brief gepubliceerd op de site om iedereen op de hoogte te stellen van onze officiƫle reactie.
Met vriendelijke groet,
Paul van Eykel
Voorzitter Belangenvereniging de Teuge

2 gedachten over “Bestuur staat afwijzend tegenover nieuw onderzoek

  1. Beste bestuursleden,

    Prima dat jullie formeel een standpunt innemen en schriftelijk een reactie richting Stuurgroep de Teuge zenden.

    Maar gezien de duur van het onderzoek en de inmiddels verstreken tijd, heb ik zelf de indruk dat op het moment dat zij met een reactie komen het onderzoek inmiddels al is afgerond.

    Laten we afwachten hoe dit zich verder ontwikkeld.

  2. De gemeente Zutphen en Vitens nemen een loopje met ons, alles wordt steeds vooruit geschoven en wij staan stil. In de raadsvergadering viel mij op dat de politiek de problemen niet goed weten en aan informatie dik te kortschieten.

Reacties zijn gesloten.