Nieuwsflits oktober

Het is alweer oktober en de winter staat voor de deur. Er is sinds de zomervakantie alweer het nodig gebeurt en op het forum kan je de nieuwsflits terugvinden waarin de gebeurtenissen van de afgelopen maanden voor je op een rij gezet zijn.

Op het forum kan je ook het verslag van het gesprek met de wethouder Rik de Lange terug vinden. Er is binnenkort alweer een vervolgafspraak, we houden jullie op de hoogte van de voortgang.

De oproep van ruim twee weken geleden heeft veel ervaringen opgeleverd. Op verzoek van de wethouder Rik de Lange hebben wij de ervaringen en problemen nog maar eens op een rijtje gezet en in een brief (lees de brief op het forum) samengevat, die zowel naar de wethouder als de gemeenteraad is verstuurd. Dankzij de door jullie ingebrachte ervaringen is het een redelijk compleet overzicht geworden, we zijn ook erg blij dat jullie allemaal even de tijd hebben genomen om jullie ervaringen te delen.

Het college van de gemeente Zutphen heeft het forum bijeenkomst nog altijd niet ingepland. We wachten in spanning af wanneer de politiek eindelijk in het openbaar over de problemen in onze wijk in gesprek gaat. We hopen dan ook dat het niet lang meer duurt dat jullie zelf kunnen vertellen aan de politiek jullie persoonlijke vragen en ervaringen zijn.

Meld je aan op het forum via https://deteuge2.nl/aanmeldenforum en geef je gebruikersnaam vervolgens door aan ons.