WOZ ontvangen?

Gisteren viel iedereen de aanslag gemeentebelastingen op de deurmat, met daarin de WOZ waarde van je huis. Verbaast of blij verrast? Verhoogt of gelijk gebleven?

Hoe viel deze voor jou uit? Praat er met de buurt over op het  forum over de WOZ 2009.

Over het forum:

  • Het bericht is geplaatst in het leden-deel van het forum (achter de gesloten deuren). Je kan dan wel bij het openbare deel van het forum.Wordt nu lid, voor 15 euro steun je de kopersvereniging en krijg je toegang tot alle informatie van het forum en de download.
  • Heb je nog geen gebruikersnaam, klik dan op registeren op het forum (direct naar registratie). Laat vervolgens aan ons weten wat je gebruikersnaam is via: admin@deteuge2.nl, dan krijg je toegang tot het leden-deel van het forum.
  • Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Bij het inloggen kan je op de link “Wachtwoord vergeten?” klikken (direct naar wachtwoord opsturen). Mocht dat niet werken, dan kan je je melden bij de beheerder via admin@deteuge2.nl