Bericht van Vitens: Storing WKO opgelost, de warmtepompen kunnen aan

VitensAan de bewoners van de wijk de Teuge

 

Geachte bewoner,

In de nacht van 17 op 18 september is de voedingsketel van het collectieve WKO-systeem tijdelijk buiten bedrijf gesteld i.v.m. een lekkage in het distributiesysteem. Deze lekkage is ontstaan tijdens de werkzaamheden in verband met de ombouw naar individuele gasvoorziening.

De storing is inmiddels verholpen. De tijdelijke buitenbedrijfstelling van de voedingsketel kan invloed hebben op het functioneren van uw warmtepomp.

Wij verzoeken u dan ook uw warmtepomp te controleren op de correcte werking. Mocht uw warmtepomp een storing aangeven of in noodbedrijf functioneren, dan kunt u contact opnemen met installatiebedrijf Coenders (tel. nr 0575-517718). Indien de storing bij uw warmtepomp te wijten valt aan de tijdelijke buitenbedrijfstelling, dan zal de storing bij uw warmtepomp door fa. Coenders worden verholpen op rekening van Vitens.

Met vriendelijke groet,

Willem Bootsma

Vitens NV