College gemeente Zutphen geeft toe: “dit project is mislukt!”

Door , 23 november 2010 06:59

Gisteravond is in het stadhuis van Zutphen onder grote belangstelling van bewoners en pers de  informerende forum vergadering geweest over de problemen in het WKO project de Teuge. De wethouder Hans de La Rosa gaf tijdens het forum toe dat het project mislukt was. Het wordt nu tijd dat alle partijen om tafel gaan om te praten over een echte oplossing voor deze groep bewoners die voldoende lesgeld betaald hebben voor dit prestige project van de gemeente Zutphen.

Project de Teuge in het nieuws:

Uitzending van TV Gelderland:

Eén reactie op “College gemeente Zutphen geeft toe: “dit project is mislukt!””

  1. Michiel schreef:

    Onder het bericht in de telegraaf staan ‘vrolijke’ reacties….

Panorama Theme by Themocracy