Wethouder begrijpt het nog niet helemaal

Kom je een artikel tegen over de Teuge, de Hoven, het project, of ander zins. Post hier je linkje en praat erover met je mede-bewoners.

Wethouder begrijpt het nog niet helemaal

Berichtdoor moos » 13 oktober 2011 16:16

Gelezen zojuist in de Zutphense Koerier:

Zutphen
B. en W. van zutphen willen medewerking verlenen aan de realisatie van 42 duurzame en energieneutrale starterswoningen binnen plangebied de Looer Enk in Leesten-oost. De aanbesteding start eind november.
Volgens portefuillehouder Rick de Lange is er uit de bouwwereld veel belangstelling om dit type huizen te bouwen. "Spannender is echter of ook kopers zich aandienen. Maar ik denk het eigenlijk wel."
Tot nu toe hebben zich via website www.leestenistop.nl vier kandidaten gemeld voor een energieneutrale woning, waarvan de eerste paal naar verwachting eind 2012 of begin 2013 de grond in gaat. Het project gaat gepaard met een communicatietraject. De wethouder: "We leggen kopers uit hoe zij zo energieneutraal mogelijk van hun woning gebruik kunnen maken. Er is namelijk lering getrokken uit een gelijksoortig bouwproject in De Teuge. Daar bleek dat het woongedrag niet altijd tot een lagere energienota leidt."

Nou Rick, waarschijnlijk heb je nog niet genoeg lering getrokken uit je ervaringen met "gelijksoortige bouwprojecten."
Als je nu nog beweert dat woongedrag de oorzaak is van het mislukken van De Teuge heb je de afgelopen maanden mooi zitten slapen!
Avatar gebruiker
moos
 
Berichten: 38
Geregistreerd: 11 oktober 2006 03:58
Woonplaats: Zutphen

Re: Wethouder begrijpt het nog niet helemaal

Berichtdoor Robert » 11 december 2011 00:21

Zo heeft IE het vast niet bedoeld. Toch? Dat zou niet erg netjes zijn. Dus ik denk dat er sprake is van persvrijheid en interpretatie van zijn woorden.

Wat denk jij?
Robert van den Breemen
betrokken bewoner op de Teuge
Robert
Site Admin
 
Berichten: 424
Geregistreerd: 19 juli 2006 22:08
Woonplaats: Zutphen


Keer terug naar In het Nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron