[ Zoek download ]
Categorie / Omschrijving Bestanden Laatste downloads
Gemeente Archief

[ Ga naar pagina: 1, 2, 3 ]

Hier tref je stukken aan uit het gemeentelijk archief, betreffende het project de Teuge

55 

fase 2 - Reinbouw - EPC berekeningen van bouwaanvraag uit 2005

Robert • 18 juni 2010 08:55

Ontwikkelovereenkomsten
Per aannemer zijn er ontwikkelovereenkomsten gemaakt. Dus voor elke aannemer tref je hier de ontwikkelvereenkomst aan. Overigens zijn er bijlagen per aannemer waarin zaken zoals het pakket van eisen aan de woningen door de gemeente Zutphen zijn vastgelegd. Hierin tref je onder andere de bouwkundige, installatietechnische en de eis aan de EPC aan.

19 

EPC berekeningen
EPC berekeningen van de woningen in dit project. Bij de aanvraag van de bouwvergunning dient de aannemer een EPC berekening te voegen. Meestal is deze gemaakt door de architect die de huizen ontwerpt.

12 

Alliander rapporten

De rapporten afkomstig van netbeheerder Alliander. De netbeheerder doet onderzoek naar de invloed van warmtepompen op energielevering in wijken in nederland.

Millward Brown - Benchmarking individuele monovalente warmtepompen.

Robert • 10 november 2012 15:06

Project de Teuge, Zutphen

Informatie over het project de Teuge, Zutphen. Afkomstig van makelaars, gemeente, bewoners, provincie, leveranciers, installateurs.

Publicatie Senter Novem over EPC toetsen en toezicht houden.

Robert • 1 december 2010 22:26

Algemene Informatie
Sommige informatie is van algemene aard. Dan zul je dat hier gaan vinden. Sommige informatie komt bv. Senter Novem, andere projecten, etc.

Informatie van warmtepomp leveranciers
In dit project zijn verschillende warmtepompen gebruikt. Hier tref je informatie aan van de diverse warmtepompen, modellen, handleidingen en installatiehandleidingen.


Ga naar:  

  Nog te doen  

Geen dataverkeer quota meer beschikbaar voor deze maand!Geen dataverkeer quota meer beschikbaar voor deze maand! Niet genoeg verkeer of berichten (25 berichten benodigd). Niet spammen! Spammers worden automatisch geblokkeerd!Niet genoeg verkeer of berichten
(25 berichten benodigd). Niet spammen! Spammers worden automatisch geblokkeerd!
Download! Externe bron. Geen aftrekkingen van het dataverkeer.Download! Externe bron. Geen aftrekkingen van het dataverkeer. Vrije download zonder dataverkeer quota aftrek voor geregistreerde gebruikersVrije download zonder dataverkeer quota aftrek voor geregistreerde gebruikers
Download! Dataverkeer quota zal worden afgetrokken van gebruikersaccount.Download! Dataverkeer quota zal worden afgetrokken van gebruikersaccount. Download! Geen aftrekkingen van het dataverkeer.Download! Geen aftrekkingen van het dataverkeer.
Nieuwe downloadNieuwe download Download geupdateDownload geupdate


Het verkeer voor downloads voor gasten in 0 B is volledig gebruikt voor deze maand. Wacht tot de volgende maand of contacteer een beheerder.
Er zijn in totaal 99 downloads met een omvang van 291.31 MiB / 10 GiB beschikbaar. Inclusief 0 externe downloads.
cron