Openbare forumbijeenkomst inzake WKO de Teuge – maandag 28 januari 2013

Gemeente Zutphen (logo)Beste bewoners van de Teuge,

Ruim 2 jaar na de laatste openbare forumbijeenkomst, waar wethouder Hans La Rose het project de Teuge als “mislukt” bestempelde, wachten we allemaal nog altijd op een oplossing. Op 28 januari 2013 van 19:00-20:00u het informerende forum gaan over de WKO de Teuge, lees hier de details op de website van de gemeente Zutphen.

Op donderdag 24 januari 2013 worden de raadsleden in een besloten forumbijeenkomst reeds geïnformeerd door de wethouder Rik de Lange en de ambtelijke ondersteuning. De stukken die het college heeft geopenbaard bevat oa. een analyse van de advocaat van de gemeente Zutphen. Dit geeft duidelijk de positie weer die de gemeente Zutphen reeds langere tijd hanteert, ze staan langs de zijlijn te kijken hoe Vitens er met de Bewoners uitkomen. Als initiator van dit project heb je een verantwoordelijkheid, als gemeente Zutphen heb je een zorgplicht voor je inwoners.

Ondertussen wachten wij, de bewoners van de Teuge, op een redelijk voorstel van de Vitens. Sinds de laatste brief in december is het alweer langer stil… En gemeente Zutphen… die staat langs de zijlijn…

Oproep aan alle bewoners: Kom naar de forumvergadering over WKO de Teuge 

Onderwerp: Warmte-koude opslag De Teuge
Locatie: Raadszaal
Datum: maandag 28 januari 2013

Tijdstip: 19:00-20:00u

Natuurlijk is het weer mogelijk om in te spreken. Wil je niet alleen aanwezig zijn, maar wil je ook van je laten horen. Wil jij vertellen wat jij en je gezin hebben meegemaakt? Spreek dan in… En vraag de raadsleden en het college aandacht te hebben voor de schrijnende situatie die nu al jaren duurt.

WIL JIJ INSPREKEN: 

  1. Meld je aan bij de griffie van de gemeente Zutphen, via telefoon: 14 0575  en mail het ook via griffie@zutphen.nl
  2. Laat het weten aan het bestuur via info@deteuge.nl of het contactformulier