Geef uw mening via de nieuwe enquête

Ons polls zijn in het verleden al vaker op de voorpagina verschenen… Stem ook deze keer op de enquête die hier op de voorpagina staat (rechts van dit bericht). Deze keer vragen wij uw mening over de mogelijk oplosrichtingen. Wat vindt u? Moeten we door met de WKO, of, moet iedereen het maar zelf weten, moeten we collectief of individuele mogelijkheden krijgen…

Laat uw stem vast horen op de site en geef uw mening op het forum achter gesloten deuren.

Het forum is alleen toegankelijk voor leden, zodat er vrijuit gesproken kan worden over de situatie.
Wachtwoord vergeten, klik dan hier. Ben je lid, maar nog niet aangemeld, registreer je dan hier…

5 gedachten over “Geef uw mening via de nieuwe enquête

  1. Hoi, Ik mis in de enguete de mogelijkheid om te kiezen voor een combinatie voor Gas en zonne energie. Verder is het voor mij lastig om te een keuze te maken zonder de consequenties te kennen.

    Groeten,

    Daniel

    • De mogelijkheid “gas + zonnenenergie” is in feite is de mogelijkheid waar die je aangeeft hezelfde als “WKO beëindigen en iedereen zelf laten kiezen”. Overigens heeft de optie toepassen van zonnenboilers het niet gehaald, helaas heel eerlijk. De optie is te duur om als een collectieve oplossing te dienen.

      Het is slechts een enquête, geen “keuze” maken voor een oplossing. Volgende week zullen we toelichten hoe het ervoor staat.

  2. Warmtepomp of HR ketel, onze huizen blijven volgens mij te veel energie vragen ten opzichte van de doelstelling (2001) van de gemeente. Fase 2 onderzoek moet naar mijn mening worden uitgevoerd om de oorzaken van het energieverbruik te achterhalen en waar mogelijk te verbeteren. Tot die tijd blijven we zitten met een hoge energierekening…

  3. 1. Bij een volgende enquete, graag een willekeurige volgorde, om helemaal neutraal over te komen.
    2. Doorgaan met het oorspongkelijk concept, tenzij, geeft ons de sterkste juridische positie.
    3. Door nu al op te geven en een nieuwe richting in te slaan/voor te stellen; worden we ëigenaar”van de vele daarbij horende bijkomende kosten, die we nu ook nog niet kennen.

    • Gerard,

      Even een korte reactie:
      1. De enquête is automatisch in een willekeurige volgorde voor elke gebruiker die nog niet gestemd heeft. De “uitslag” is wel gesorteerd van veel naar weinig stemmen.
      2. Vanuit de belangenvereniging hebben wij altijd de positie ingenomen (en nog steeds) dat we een duurzame oplossing willen. Daarbij merken we altijd op dat duurzaam meer is dan de toegepaste energiebron, maar het oplossen van alle problemen in het project. Een duurzame oplossing is betaalbaar, betrouwbaar en comfortabel. Wij zijn oplossinggericht als belangenvereniging en willen ook graag zo blijven handelen.
      3. Daarom moet er naar het totaalplaatje gekeken worden. Niet alleen en kostenplaatje. Dit is geen eenvoudig onderwerp om zo “even” te beantwoorden. Dat is als belangenvereniging altijd onze insteek bij de gesprekken met de partijen. Een integrale oplossing voor alle problemen. Dus ook de inpassing in woning en bouwschil moeten opgelost worden.

      Groet,
      Robert van den Breemen

Reacties zijn gesloten.